visuele  communicatie

illustraties & animaties

Voorbeelden van digitale en interactieve leermodules voor het technisch onderwijs

Digitale leermodules voor technische opleidingen

Animaties en illustraties

Juist digitale leermodules moeten de leerstof glashelder presenteren: de docent zit op afstand; tekst en beeld zijn de primaire kennisbron voor de student. Voor e-learning wordt daarom veel gebruik gemaakt van animaties, illustraties en interactieve 3D-modellen. Deze visuele ondersteuning maakt de lesstof toegankelijker en helpt studenten hun vaardigheden en kennis op een inzichtelijke en veilige manier te ontwikkelen.

Ik adviseer u graag over tal van mogelijkheden die passen bij uw trainingsdoel.

 

Interactieve leermodules: voor digitaal en klassikaal onderwijs

De animaties en illustraties voor leermodules die ik maak, zijn uitermate geschikt voor blended learning, een combinatie van traditioneel en online onderwijs. Ze zijn toepasbaar op digitale schoolborden, maar kunnen ook via websites en tablets gebruikt worden. Ze zijn bovendien eenvoudig te integreren in een elektronische leeromgeving (ELO) als LMS of LCMS.

 

Modules voor mobile learning

Met de komst van smartphones en tablets ontstond een grote behoefte aan mobiele content voor het onderwijs. Mobile learning geeft leerlingen veel flexibiliteit om op ieder gewenste tijd en plaats de leerstof tot zich te nemen. De modules voor mobile learning zijn afspeelbaar op smartphones, iPads en andere tablets.

 

Educatieve apps

Educatieve apps worden tegenwoordig veelvuldig ingezet. Een educatieve app is een specifieke applicatie die geen plug-in nodig heeft en op alle platformen kan worden afgespeeld.

 

Voorbeelden van digitale leermodules

Bel of laat uw gegevens achter als u een digitale leermodule online wilt zien.

Digitale interactieve modules voor technische opleidingen in HTML5 met animaties geschikt voor de iPad